Vragen?
bel
+31 (0)6 - 44 56 21 23
"KUNST IS EEN ZINTUIGLIJKE ERVARING"

Glasobjecten


Met glas kan ik maken wat ik wil, ik begin met een idee schets hoe een beeld moet worden, het groeit, het wordt gebouwd.

Het is een lang proces voor een beeld af is, het begint met schetsen dan meten, snijden, weer passen, meten, snijden, slijpen, passen, slijpen, solderen, afwerken, poetsen etc. etc…

Het is millimeterwerk, meten en passen, je moet altijd 'uitkomen' en het moet in balans zijn, letterlijk en figuurlijk. Het is dan ook vooral nadenken en vooruit denken. Ook is het zeer belangrijk dat de constructie sterk in elkaar zit dan kan een glasobject heel wat hebben en is het niet zo kwetsbaar als men denkt.

Schilderijen - Het onderzoek van kleur in lijnen


Kleuren hebben onvoorstelbaar veel eigenschappen. Dit onderzoek ik door middel van lijnen, horizontaal, verticaal, diagonaal, over en onder elkaar op een gekleurde ondergrond.

In de kleur zelf zijn krachten aanwezig die dieptewerking veroorzaken als het op de juiste manier wordt toegepast. Dit betekent oneindig veel variaties, iedere nieuwe lijnenlaag moet worden overdacht in het belang van het verdere verloop.
SERVICE
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
DEMI-JOUR
Algemeen
Werk overzicht
Exposities
Prijsinformatie
CONTACT
Contactgegevens